تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۷ نظر
در رویداد۲۴ دنبال کنید؛

زنده با مذاکرات ژنو | وزیرخارجه عمان: مذاکرات پیشرفت قابل توجه داشت، دور بعدی هفته آینده برگزار می‌شود

دور سوم مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم ایران و آمریکا با وساطت عمان امروز با حضور هیأت‌های دو طرف در ژنو آغاز شد.

زنده با مذاکرات ژنو | ایرنا: پیشنهاد جدید ایران در ژنو همه بهانه‌های آمریکا را رفع می‌کند

رویداد۲۴ | دو دور پیشین گفت‌وگوها دوباره مسیر دیپلماسی را باز کرد، اما به هیچ «گشایش» بزرگی نرسید. این دور سوم مشخص می‌کند که آیا آن دو دور، پایه‌ای برای توافق گذاشتند یا صرفاً زمان خریدند تا پیش از یک تشدید نظامی.

گفت‌وگوهای غیرمستقیم که ۶ فوریه در عمان برگزار شد، از سوی مقام‌های ایرانی «مثبت» و از سوی دولت ترامپ «بسیار خوب» توصیف شد. اما عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، هشدار داد که پس از حمله نظامی آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران، فضای «بی‌اعتمادی» حاکم است.

دور دوم مذاکرات که ۱۷ فوریه در ژنو برگزار شد، به گفته عراقچی بر سر «اصول راهنما» یک توافق به دست آمد. او افزود که همچنان مسائل حل‌نشده‌ای باقی مانده است.

در حالی که آمریکا می‌خواهد دامنه گفت‌وگوها را به موضوعات غیرهسته‌ای مثل ذخایر موشکی ایران هم گسترش دهد، تهران گفته فقط حاضر است درباره محدودیت‌های برنامه هسته‌ای خود در برابر رفع تحریم‌ها گفت‌وگو کند و «غنی‌سازی صفر» اورانیوم را نمی‌پذیرد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۱
مخالفت ایران با انتقال اورانیوم و توقف غنی سازی

وال‌استریت ژورنال خبر داده که ایران با انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج از کشور، توقف کامل غنی‌سازی، برچیدن تأسیسات هسته‌ای و اعمال محدودیت‌های دائمی بر برنامه هسته‌ای مخالفت کرد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۲:۵۸
عراقچی: پیشرفت خوبی داشتیم و وارد عناصر یک توافق در حوزه تحریم‌ها و هسته‌ای شده ایم

وزیر خارجه کشورمان:

جدی‌ترین و طولانی ترین دوره مذاکره ما بود.

درباره خیلی از مسائل نظرمان نزدیک شده و اختلاف نظراتی هم وجود دارد.

جدیت در دو طرف برای رسیدن به توافق وجود دارد.

دور بعدی مذاکرات در حوزه فنی از روز دوشنبه در وین برگزار خواهد شد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۲:۵۷
حضرتی: مذاکرات فضای جدی در جریان است | چیزی از ایران خارج نخواهد شد

الیاس حضرتی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‏مذاکرات در فضایی جدی و با ورود به جزئیات فنی در جریان است. فضاسازی رسانه‌های وال استریت ژورنال و نیویورک تایمز با واقعیت گفت‌وگوها مطابق نیست. غنی‌سازی مطابق با نیازها ادامه خواهد داشت و چیزی از ایران خارج نخواهد شد؛ گزینه‌های دیگری از جمله رقیق‌سازی روی میز است. ایران خواهان رفع تحریم‌ها است. 

جزئیات بیشتر از مذاکرات، ساعات آینده توسط وزیر محترم امور خارجه و سخنگوی وزارت خارجه اعلام خواهد شد.»

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۲:۵۰
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران مثبت بوده است

خبرنگار اکسیوس: یک مقام ارشد آمریکایی به من گفت: مذاکرات هسته‌ای ژنو با ایران «مثبت» بود.

زنده با مذاکرات ژنو | وزیرخارجه عمان: مذاکرات پیشرفت قابل توجه داشت، دور بعدی هفته آینده برگزار می‌شود

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۲:۴۷
هفته آینده به روایت خبرنگار وال استریت ژورنال

هفته آینده به روایت لارا روزن خبرنگار آمریکایی:

 نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین از ۲ تا ۴ مارس برگزار می‌شود.

 گزارش شده است که مارکو روبیو اوایل هفته آینده به اسرائیل سفر خواهد کرد.

 انتظار می‌رود مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه درباره قطعنامه اختیارات جنگ علیه ایران رأی‌گیری کند.

زنده با مذاکرات ژنو | وزیرخارجه عمان: مذاکرات پیشرفت قابل توجه داشت، دور بعدی هفته آینده برگزار می‌شود

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۲:۴۶
کاهش قیمت نفت

رویترز: قیمت نفت برنت و نفت خام آمریکا پس از اظهار نظر وزیر امور خارجه عمان مبنی بر پیشرفت در مذاکرات آمریکا-ایران کاهش یافت

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۲:۰۸
وزیرخارجه عمان: مذاکرات پیشرفت قابل توجه داشت، دور بعدی در وین برگزار می‌شود

وزیرخارجه عمان در ایکس نوشت: 

ما یک روز پس از پیشرفت قابل توجه در مذاکرات بین ایالات متحده و ایران، مذاکرات را به پایان رساندیم. به زودی پس از مشورت در پایتخت‌های مربوطه، مذاکرات را از سر خواهیم گرفت. مذاکرات در سطح فنی هفته آینده در وین برگزار خواهد شد. من از همه طرف‌های ذینفع به خاطر تلاش‌هایشان سپاسگزارم: مذاکره‌کنندگان، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و میزبانان ما، دولت سوئیس.

زنده با مذاکرات ژنو | پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا

 

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۲:۰۳
پایان مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو

خبرنگار صداوسیما: خروج هیئت آمریکایی از محل مذاکرات / نشانه پایان گفت و گو ها را مشاهده میکنیم

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۲:۰۰
ادعای اکسیوس: ویتکاف و کوشنر از مواضع ایران ناامید شده‌اند

ادعای آکسیوس: منبعی آگاه گفته مشاوران رئیس‌جمهور ترامپ، استیو ویتکاف و جارد کوشنر، از آنچه در گفت‌وگو با وزیر خارجه ایران شنیدند ابراز ناامیدی کردند‌.

یک دور دیگر از مذاکرات همچنان در ژنو در جریان است.

زنده با مذاکرات ژنو | پیشنهادات مهم آمریکا در مذاکرات به روایت اکسیوس  و وال استریت ژورنال

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۱:۵۸
صداوسیما: موضوع انتقال مواد هسته ای ایران به خارج از کشور، منتفی است

خبرهای جدید خبرنگار صداوسیما از محل مذاکرات هسته‌ای:

ایران بر رفع تحریم ها و قطعنامه های شورای امنیت تاکید دارد

احتمالا مذاکرات تا یکی دو ساعت آینده به پایان خواهد رسید.

کد ویدیو
۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۱:۴۶
دیدار عراقچی و ویتکاف

در حالیکه برخی رسانه‌های آمریکایی از مذاکره مستقیم ویتکاف و عراقچی در ژنو خبردادند اما خبرگزاری تسنیم در این رابطه نوشت: دیدار عراقچی و ویتکوف تنها به تبادل سلام و احوال‌پرسی محدود شد و در چارچوب تعارفات دیپلماتیک صورت گرفت.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۱:۴۵
مالی: توافق درصورتی ممکن است که هدف ترامپ دستیابی به یک توافق هسته‌ای باشد

رابرت مالی، نماینده ویژه امور ایران در دولت بایدن:

اگر هدف دولت ترامپ در مذاکرات دستیابی به یک توافق هسته‌ای باشد که به‌طور عینی محدودکننده‌تر از برجام است، می‌توانند به آن دست یابند. اگر هدف چیز کاملاً متفاوتی باشد، نخواهند توانست.

زنده با مذاکرات ژنو | پیشنهادات مهم آمریکا در مذاکرات به روایت اکسیوس  و وال استریت ژورنال

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۲۱:۰۹
ترامپ جلسه محرمانه اطلاعاتی درباره ایران برگزار کرد

بر اساس گزارش منتشرشده، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، هم‌زمان با ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک در ژنو، جلسه‌ای محرمانه با نهادهای اطلاعاتی این کشور درباره پرونده ایران برگزار کرده است.

همچنین اکسیوس نوشت: ترامپ فردا تصمیم می‌گیرد مذاکرات با ایران ادامه یابد یا نه.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۹:۵۸
المیادین: آمریکا حاضر به لغو کامل تحریم‌های ایران نیست

شبکه خبری المیادین گزارش داد که نشانه‌های مثبتی در مذاکرات دیده شده و احتمالا این مذاکرات تا فردا تمدید خواهد شد.

المیادین می‌گوید در این دور از مذاکرات، اظهاراتی درباره احتمال دستیابی به توافق «عدم تجاوز» مطرح شده است.

مدیر دفتر این شبکه خبر داد که طرف آمریکایی تا این لحظه با لغو کامل تحریم‌های اعمال شده علیه ایران موافقت نکرده است.

به گفته وی، این اقدامات آمریکا در حالی است که جمهوری اسلامی ایران «در موضوع غنی‌سازی، انعطاف بسیار زیادی از خود نشان می‌دهد»

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۹:۵۶
آغاز مرحله دوم از دور سوم مذاکرات هسته‌ای در ژنو

لحظاتی پیش هیات جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مرحله دوم از دور سوم مذاکرات هسته‌ای عازم محل گفت‌‌وگوها شد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۹:۱۲
ادعای اکسیوس درباره مذاکره مستقیم عراقچی و ویتکاف

خبرنگار اکسیوس مدعی شده است که گفتگوی رو در روی مقامات ایرانی و نمایندگان ترامپ، بخشی از روند مذاکرات امروز بوده است.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۸:۵۲
روایت سی ان ان از خواسته های آمریکا در مذاکرات

سی‌ان‌ان مدعی شد:

مذاکره‌کنندگان آمریکایی در مذاکرات ژنو بر محدود کردن غنی‌سازی اورانیوم ایران اصرار داشتند.

هیئت آمریکایی به رهبری ویتکاف و کوشنر خواستار برچیدن تأسیسات اصلی هسته‌ای در ایران شد.

هیئت آمریکایی تأکید کرد که هر توافقی برای توقف غنی‌سازی هسته‌ای باید به‌طور دائمی ادامه یابد.

هیئت آمریکایی بر نظارت بلندمدت بر برنامه هسته‌ای ایران اصرار داشت./ جماران

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۸:۵۱
مقام ایرانی: برچیدن تأسیسات هسته‌ای کاملا مردود است

یک مقام بلندپایه ایرانی در گفت‌وگو با الجزیره:

پیشنهاد ما در مذاکرات ژنو، اساساً بر لغو تحریم‌ها و رفع نگرانی‌های آمریکا متمرکز است.

پیشنهاد ما مبتنی راهکاری است که شامل مسیرهای فنی و عملی و داده‌هایی است که ثابت می‌کند ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم.

 پیشنهاد ما برای حل‌وفصل موضوع در ژنو، شامل هیچ‌گونه ایده یا بحثی در خصوص سامانه‌های موشکی و برنامه‌های دفاعی ما نیست.

اصلِ توقف دائمی غنی‌سازی، برچیدن تأسیس

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۷:۵۰
پاسخ سخنگوی وزارت امور خارجه به پرسش درمورد جدیت طرف آمریکایی در روند مذاکرات: باید ادامه داد و دید
کد ویدیو
۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۷:۳۹
بقائی: موضوع مذاکره فقط هسته‌ای است 

سخنگوی وزارت خارجه:

▪️ موضوع مذاکرات بسیار مهم است و طبیعی است همه رسانه‌ها در سطح بین المللی با دقت رصد می‌کنند. چیزهایی که تاکنون مطرح شده گمانه زنی بوده است. هیچکدام قابل تایید نیست. 

▪️ ما متمرکز بر دستورالعمل‌ها هستیم و تلاش داریم برای تامین منافع ایران تلاش کنیم. 

▪️ ابتکاراتی مطرح شده و باید منتظر ماند. امشب بحث‌ها را باید با پایتخت‌ها مشورت کرد، در پایان مذاکرات می‌توان جمع‌بندی بهتری داشت.

▪️ موضوع مذاکره فقط هسته‌ای است و تکلیف آن روشن است. در خصوص تحریم‌ها مردم ما بسیار آسیب دیدند و هر توافقی باید شامل رفع تحریم‌ها باشد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۷:۲۱
بقائی: مذاکرات ساعت ۵:۳۰ به وقت محلی (۲۰ به وقت تهران) ادامه پیدا می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه:
مذاکرات به صورت فشرده و جدی از صبح انجام شد. حدود یک ساعت است که هر دو هیات محل را ترک کردند. حدود ساعت ۵:۳۰ به وقت محلی مذاکرات ادامه پیدا می‌کند.
هم در حوزه هسته‌ای و رفع تحریم‌ها پیشنهادات خیلی مهم و عملیاتی مطرح شد و هر دو طرف با جدیت مباحث را دنبال کردند

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۷:۱۰
روایت وال استریت ژورنال از خواسته‌های آمریکا در مذاکرات

وال استریت ژورنال در گزارشی خواسته های امریکا در مذاکرات را اینگونه توضیح داد:

1 - ایالات متحده از ایران خواسته است سه تأسیسات اصلی هسته‌ای خود شامل مجتمع غنی‌سازی تأسیسات هسته‌ای فوردو، سایت هسته‌ای نطنز و مرکز هسته‌ای اصفهان را تعطیل کند. این تأسیسات از ارکان اصلی برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران محسوب می‌شوند و هرگونه تعطیلی یا برچیدن آن‌ها به معنای تغییر اساسی در زیرساخت هسته‌ای کشور خواهد بود.

2 - در بخش دیگری از این مطالبات، واشنگتن خواستار انتقال کامل ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک آمریکا شده است؛ اقدامی که هدف آن، به‌گفته منابع مطلع، جلوگیری از امکان بازگشت سریع ایران به سطوح بالای غنی‌سازی عنوان شده است.

3 - همچنین، آمریکا بر انعقاد توافقی تأکید کرده که فاقد «کلازهای پایان‌پذیر» (Sunset Clauses) باشد؛ به این معنا که محدودیت‌های اعمال‌شده بر برنامه هسته‌ای ایران دارای تاریخ انقضای مشخص نبوده و به‌صورت دائمی برقرار بماند. حذف این بندهای زمانی، یکی از انتقادهای دیرینه واشنگتن به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ بوده است.

4 - در مقابل، ایالات متحده پیشنهاد داده است که در صورت پذیرش این شروط، تسهیلات محدودی در حوزه تحریم‌ها ارائه کند. با این حال، گزارش یادشده تصریح می‌کند که واشنگتن همچنان بر «صفر شدن غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران» به‌عنوان یکی از محورهای اصلی موضع خود پافشاری دارد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۷:۰۶
ادعای اکسیوس درباره دو پیشنهاد مهم آمریکا در مذاکرات

آکسیوس: 

ایالات متحده با این درخواست وارد مذاکرات شد که ایران موافقت کند هرگونه توافق هسته‌ای آینده به طور نامحدود پابرجا بماند.

یکی دیگر از خواسته‌های کلیدی آمریکا این بود که ایران از ذخیره ۱۰ هزار کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده خود دست بردارد.

آمریکا حاضر بود در مورد درخواست ایران مبنی بر حفظ حق غنی‌سازی اورانیوم، تا حدی انعطاف‌پذیری نشان دهد، اما تنها در صورتی که تهران بتواند ثابت کند که هیچ راهی برای ساخت بمب وجود ندارد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۶:۱۳
خبر فارس از وقفه در مذاکرات ایران و آمریکا؛ ادامه مذاکرات عصر امروز

براساس اطلاعات رسیده مذاکرات جاری در ژنو برای مشورت فعلا متوقف شد و قرار است عصر ادامه یابد.

خبرنگار فارس مطلع شد که مذاکرات جاری در ژنو که ظهر امروز (پنجشنبه) هفتم اسفندماه‌ به وقت تهران در ژنو آغاز شد، برای مشورت هیأت‌ها فعلاً متوقف شده و قرار است عصر به وقت ژنو ادامه یابد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۴:۵۰
صداوسیما: ایران و آمریکا نسبت به دیدگاه‌های یکدیگر، چراغ سبز نشان داده‌اند
 
خبرنگار صداوسیما در ژنو اظهار داشت: بعد از دیدار طرف آمریکایی با طرف عمانی، خبری منتشر شد از سوی وزارت خارجه عمان که دو طرف نسبت به دیدگاه‌های یک دیگر نگاه مثبت دارند. گروسی به این گفت‌و‌گو‌ها اضافه شده و می‌توان گفت که ناظر فنی گفت‌و‌گو‌ها است.
 

خبرنگار صداوسیما اضافه کرد: صحبت‌های ضد و نقیضی از سوی مقامات آمریکایی شنیده می‌شود.

او همچنین گفت: تعبیر من این است که بنظر می‌رسد که دو طرف نسبت به دیدگاه‌های یک دیگر، چراغ سبز نشان داده‌اند.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۳:۴۵
تسنیم وقفه در مذاکرات را تکذیب کرد

خبرگزاری تسنیم نوشت: بر خلاف شایعه سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران-آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده همچنان ادامه دارد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۳:۱۸
ادعای آکسیوس درباره وقفه در مذاکرات ژنو
 

جماران نوشت: آکسیوس مدعی شد نشست مذاکرات تنها پس از ۱۵ دقیقه پایان یافته و طرفین برای رایزنی با پایتخت‌های خود به اتاق‌هایشان در مهمانسرای باشگاه نفت در مرکز ژنو بازگشته‌اند.

 بر اساس این گزارش، قرار بوده مذاکرات پس از صرف ناهار از سر گرفته شود، اما به درخواست هیأت اعزامی جمهوری اسلامی، ادامه گفت‌وگوها به بعد از اذان ظهر موکول شده است.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۲:۲۱
هیات مذاکره کننده ایرانی عازم محل گفت‌وگوها شد

خبرگزاری دولت: ️لحظاتی پیش هیات ایران به ریاست عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان برای شرکت در دور سوم مذاکرات هسته‌ای با ایالات متحده عازم محل گفت‌وگوها شد.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۲:۱۲
لحظه ورود هیات آمریکایی به محل مذاکرات

ویدئویی از لحظه ورود هیات آمریکایی به محل مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا منتشر شده است.

کد ویدیو
۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۲:۰۳
سخنگوی وزارت خارجه: طرف آمریکایی طی ساعت‌های گذشته دیدگاه‌هایی مطرح کرده است که باید بجای رسانه‌ها در پشت میز مذاکره مطرح شود

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: تناقض گویی‌های آمریکا کمکی به ادامه روند دیپلماتیک نمی‌کند.
هیات ایرانی مثل گذشته با آمادگی کامل در مذاکرات حضور پیدا کرده است.
ما این آمادگی را داریم تا گفتگوها را تا هر زمانی لازم باشد برای تحقق منافع ملی ادامه دهیم.

کد ویدیو
۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۱:۴۵
دیدار وزیر خارجه عمان با گروسی

سید بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان صبح امروز با رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به عنوان بخشی از رایزنی‌ها و تبادل نظر در مورد مسائل فنی مربوط به پرونده هسته‌ای ایران و ایده‌های جدید مورد مذاکره بین طرف‌های ایرانی و آمریکایی، همزمان با آغاز دور جدید مذاکرات غیرمستقیم بین آنها، دیدار کرد.

زنده با مذاکرات ژنو | ایرنا: پیشنهاد جدید ایران در ژنو همه بهانه‌های آمریکا را رفع می‌کند

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۱:۱۵
حرکت وزیر امور خارجه عمان به سمت محل مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

 وزیر امور خارجه عمان به سمت محل مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا حرکت کرد.
بوسعیدی در پاسخ به خبرنگاری که از وی پرسید آیا به مذاکرات امروز امیدوار هستید؟ علامت تایید نشان داد.

کد ویدیو
۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۱:۰۶
انتقال پیشنهاد تهران به طرف آمریکایی در ژنو

وزیر امور خارجه عمان پیشنهاد تهران را به طرف آمریکایی در ژنو منتقل کرد./ الجزیرة

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۰:۵۷
ورود عراقچی و هیئت مذاکره کننده به سفارت عمان در ژنو

ورود عراقچی و هیئت مذاکره کننده به سفارت عمان در ژنو جهت شرکت در دور سوم مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا

کد ویدیو
۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۰:۴۸
ایرنا: پیشنهاد جدید ایران در ژنو همه بهانه‌های آمریکا را رفع می‌کند

خبرنگار اعزامی ایرنا [خبرگزاری رسمی دولت]به ژنو گفت که بنا به برخی گزارش‌ها، هیات جمهوری اسلامی ایران در دور سوم مذاکرات هسته‌ای پیشنهاد‌هایی را به طرف آمریکایی ارائه داده که همه بهانه‌های آمریکا در رابطه با برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را رفع می‌کند و عدم پذیرش آن از سوی کاخ سفید به منزله تایید بدگمانی اولیه مبنی بر عدم جدیت آمریکا در دیپلماسی و "بازی بودن" ژست دیپلماسی‌خواهی آنها خواهد بود.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۰:۰۲
روایت وزارت خارجه عمان از دیدار «عراقچی» با« بدر ابوسعیدی» در ژنو

عراقچی

وزارت خارجه عمان در این ارتباط  در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بدرالبوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان شامگاه چهارشنبه در ژنو با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد؛ دیداری که در چارچوب رایزنی‌های غیرمستقیم و جاری تهران و واشنگتن و پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات با میانجی‌گری مسقط انجام شد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار، «بدر بن حمد بن حمود البوسعیدی» با «سید عباس عراقچی» درباره آخرین تحولات مرتبط با روند گفت‌وگوها رایزنی کرد.

دو طرف همچنین به بررسی دیدگاه‌ها و پیشنهادهایی پرداختند که قرار است هیأت ایرانی با هدف دستیابی به توافقی در خصوص پرونده هسته‌ای ایران ارائه کند؛ پیشنهادهایی که بر پایه اصول مورد توافق در دور پیشین مذاکرات تدوین شده است.

۱۴۰۴/۱۲/۰۷ - ۱۰:۰۰

خبرگزاری ریانووستی بر اساس داده‌های مربوط به "ای‌دی‌اس-بی" مطلع شد که هواپیمای استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده وارد ژنو محل برگزاری مذاکرات با رستم عمروف، دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین و نمایندگان ایران شد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
1
9
ایاواقعا امروزسرنوشت چنگ وصلح مشخص خواهدشد یابازم می روندبه پایتخت ها تا۱۵روزدیگربرگردن به سرخط اول بازم مذاکره واقعاملت خسته شدن ایارهبری هم زندگی درزیرزمین پناهگاه خسته نشده
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
0
7
بابا این مذاکره غیر مستقیم دیگه چیه؟
بشینید رودرو حرف بزنید دعوا کنید سر و کله هم و بشکنید کار و دربیارید تموم بشه بره بابا.
جان و مال ۹۰ میلیون وابسته به این موضوع است.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
8
3
تحت هیچ شرایطی جنگ نمی خواهیم.
اقای وزیر به هر شکل ممکن توافق کنید.
توو این همه سال نتیجه غنی سازی ۶۰ درصد و دیدیم و نتیجه مدیریت و یارگیری شما در منطقه رو هم دیدیم. دستتون درد نکنه. تا همین جا کافیه.
بندهء خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
0
1
والله به خداوندی خدا قسم رفع تحریم ها حتی اگر از خیر غنی سازی ۳ درصد به مدت زمانی گذشتن ، بسیار بهتر از نتیجه جنگ خسارت بار و غیرقابل پیش‌بینی به مدت اتمام آن ، برای هر دو ملت ایران و یهودیان و اعراب و آمریکاییان خواهد بود !
حتی اصرار به داشتن موشک قاره پیما اتفاقا" برعکس داشتن موشک کوتاه برد ، به ضرر ایران خواهد بود آیا مسئولین نظامی با چه حساب و کتابی هزینه ساخت موشک قاره پیما را در مقابل سامانه تاد عقلانی می‌دانند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
1
0
جنگ جنگ تا آزادی.
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
1
0
واسطه‌ها رو حذف کنید. رهبر معظم انقلاب و ترامپ قمارباز در جزیره‌ی کیش رو در رو مذاکره کنند تا سریع به نتیجه برسیم.
بندهءالله🌏🌍🌎
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
0
1
پس چرا نظر بنده را که طبق میل و هم نظر خودتان نیست و همیشه بدون توهین بوده را نمی‌گذارید ؟ یا بخش نظرات فقط متعلق به نظرات عوامل خود سایت و نمایشی برای بقیه مردم هست؟
نظرات شما